Mökkitontilla vierailee myös erilaisia eläinkunnan edustajia. Tässä muutamia niistä.

Pieni ketunpoikanen vietti pari päivää pihapiirissä juhannuksena 2013. Emoaan ikävöinyt karkulainen huusi surkealla äänellä aitan nurkalla. Illalla se löytyi lammelle vievien pitkospuiden vierestä nukkumasta. Sateinen sunnuntai saattoi olla liikaa pienelle tai sitten sen karkumatka päättyi onnellisesti oman emon hoiviin.

Keväällä nopeimmat valitsevat parhaat paikat. Tämä pesue majaili kesäkukkia odottavassa amppelissa mökin räystään alla. Uskomaton kasvuvauhti poikasilla, taitaa Kariniemikin jäädä kakkoseksi...

Tässä saunan kuistilla asustellet vuokralaiset kesältä 2015.

Syksyn puolukka-aika tuo vaihtelua myös joutsenperheen ruokavalioon. Tässä ateriahetki mökkirantaa vastapäätä.

Syksyn hirvijahdin aikaan ainakin yksi yksilö pelasti hetkeksi henkensä uimalla järven yli.Kun on kyse elämästä ja kuolemasta, ei kannata välittää viidenkymmenen metrin päässä mökkikuistilla olevista ihmisistä. Hölmistynyt koira etsi mystisesti kadonneita jälkiä vastarannalla noin viisi minuuttia myöhemmin.

Suuri metsästäjä tuo aina saaliin kotiin. Tässä Elsa -koira ihmettelle, miksi kukaan ei päästä sisälle....

Nykyisin päästäiset ja myyrät saavat olla rauhassa;kiitos puolikuolleen myyrän,jonka Elsa yritti tuoda sisälle. Suusta karannut myyrä taisi puraista riittävän kipeästi.

Mikähän tästäkin tulee isona?

Syysaamuna paljastuu edellisen yön aherruksen tulokset. Kankaalla on kymmeniä vastaavia taideteoksia.

Mökkitontille sijoittuu myös pieni lampi, jossa asustaa satoja sammakoita. Keväisin kuuluu uskomaton kurnutus. Paikan on löytänyt myös kurki, joka käy siellä aterioimassa. Helppoa ja nopeaa vatsan täyttämistä, samaan tapaan kuin Hesburgerissa.